Schoolrestaurant

Iedere middag kunnen de leerlingen een volledige maaltijd krijgen, klaargemaakt in een hygiënisch, modern ingerichte centrale keuken, AGAPE, van waaruit in koude lijn alle scholen worden bediend.

Het systeem van de koude lijn houdt in dat de bereide maaltijden onmiddellijk worden afgekoeld tot 2° C en in de scholen op het juiste ogenblik met hoogtechnologische apparatuur worden geregenereerd. Onze schoolmaaltijden blijven hierdoor alle smaak- en voedingskwaliteiten behouden.

Wij bieden naast het gewone maandelijkse menu ook de mogelijkheid een maaltijd zonder varkensvlees of vegetarische maaltijd te bestellen. Op doktersvoorschrift is ook een dieetmenu beschikbaar.

Klik hier voor de menu van deze maand.

Indien de kinderen liever boterhammen meebrengen, kunnen ze daarbij soep drinken.

De kostprijs werd als volgt vastgesteld :

• Middagmaal (soep + warm eten + dessert): 4,00 €
  • Soep: 0,90€

Om praktische redenen is het slechts 3x per jaar toegestaan de gemaakte keuze te wijzigen. U kan uw keuze enkel nog SCHRIFTELIJK wijzigen vóór de herfstvakantie, vóór de kerstvakantie en vóór de paasvakantie.

Contactpersoon: Saskia Weyn (secretariaat Mpi): 02/262.03.20