Opstart schooljaar

• 28 augustus 2020

Beste ouder/opvoedingsverantwoordelijke,

Wij hopen dat jullie en jullie dierbaren nog steeds in goede gezondheid verkeren.

Wij zijn blij dat we terug kunnen opstarten en dat, ondanks de coronadreiging, de leerlingen naar school/internaat kunnen komen.

Onze scholen openen in code geel en dinsdag worden alle leerlingen dus op school verwacht!

Maandag bellen wij iedere ouder op om het uur door te geven waarop de schoolbus uw kind zal komen oppikken (opgelet! Dit zal door de gewijzigde situatie wat vroeger of later zijn).

Er zijn echter een aantal voorwaarden:

• Komt u uit een rode zone, dan bent u (en uw kind) verplicht om in quarantaine te gaan en een test af te nemen.

• Komt u recent uit een oranje zone, dan raden wij u ten stelligste aan om ook in zelfquarantaine te gaan en u vrijwillig te laten testen.

• Indien u denkt dat uw kind een risicopatiënt is, neem contact op met de behandelende arts om zeker te zijn dat uw kind op medische grond wel naar school/internaat kan komen. In bijlage voegen wij het document ‘risicogroepen pediatrie’. Deze lijst is ook terug te vinden op onderwijsvlaanderen.be.

Hopelijk tot dinsdag!